Beste terrasliefhebber!


Ik stel me graag even aan u voor: Ik ben Paul van der Vlugt, 45 jaar en  horecaman in hart en nieren, met inmiddels 20 jaar ervaring. Van hoteleigenaar tot feestcafé. Één ding speelde altijd een hoofdrol in mijn horecazaken: het terras. Want een gezellig terras zorgt voor mensen in je zaak.

 

Deze jarenlange ervaring heeft mij ertoe gezet om met TerrasPlus te starten.

 

Want een terras is inmiddels een belangrijk onderdeel geworden van een bedrijf. Ik durf zelfs te beweren het belangrijkste item. Maar ook het (overdekte) terras in de tuin bij u thuis is een verrijking van de beleving van ontspanning, gezelligheid, samen zijn met familie en vrienden.

 

Het terras is een beleving, vertelt een verhaal. Het laat in een opslag de visie van je horecagelegenheid zien. Een terras hoort gezelligheid, warmte en romantiek uit te stralen. En dat is nou juist wat ik mis bij veel horecagelegenheden in Nederland.  Veel terrassen krijgen niet de aandacht die ze verdienen.

 

TerrasPlus zorgt ervoor dat jouw terras binnen een mum van tijd het gezelligste van de hele buurt wordt!  Onze terrasschotten, vuurtafels en meubels geven uw terras een eigen identiteit. Ze zorgen ervoor dat gasten graag tijd bij u doorbrengen.

 

Wij werken met natuurlijke materialen die warmte uitstralen. Hout, een goede vervanger van hout, roestvrijstaal en zeer duurzaam composiet en glas. Rvs zorgt voor een strakke trendy en hippe uitstraling.

 

Terrasschotten kunnen we in alle maten naar uw wens leveren. We kunnen zelfs ledverlichting onder het glas plaatsen waardoor het glas verlicht wordt om uw terras een warme, huiselijke sfeer te geven. Het glas in de terrasschotten kunnen beschreven worden met krijtstiften waardoor u de mogelijkheden heeft om uw weekaanbieding, feest of top DJ daarop te presenteren. De Rvs-poten kunnen we voorzien van uw bedrijfsnaam. Mogelijkheden genoeg om uw wensen hierin te vervullen!

 

Onze vuurtafels zijn gezellig en bovendien super functioneel. Iedereen die om deze tafel zit of staat krijgt de warmte. Een staande losse heather op een terras zorgt ervoor dat twee mensen het te warm hebben, terwijl andere gasten niet kunnen genieten van de warmte en het juist koud hebben. Met een vuurtafel is dit probleem opgelost. Iedereen gezellig om het vuur aan tafel. Hapjes, drankjes of een maaltijd kunnen genuttigd worden om het vuur. Onze vuurelementen passen in salontafels, maar ook in statafels zijn ze uitstekend geschikt.

 

Families die komen eten of vrienden die ‘s avonds met z’n allen aan de statafel met vuurelement staan een drankje en hapje nuttigen. Verliefde stelletjes die hun avond samen doorbrengen op uw terras bij de vuurtafel op een loungemeubel. Gezelligheid, warmte en goed eten zijn dé garantie voor een heerlijk avondje uit!

 

Ook voor particuliere tuinen leveren wij natuurlijk de gezellige vuurtafels en meubels. Zo wordt het buitenleven makkelijker en aangenamer op alle momenten van het jaar! Wat dacht u van een heerlijke winterbarbecue of lekker lang blijven zitten op een zwoele zomeravond? Met de vuurtafel is het allemaal mogelijk dat uw barbecue, de zomeravond of het feest een warm en gezellig beleving is en blijft. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van TerrasPlus? Bel of mail ons gerust! Wij helpen u graag om het onmogelijke mogelijk te maken.

 

Tot snel!

Paul van der Vlugt